Kaipaatko apua putkitöissä?

Kerro, minkälaista LVI-palvelua olet vailla ja me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Kerro meistä kavereillesi

Apua vesivahinkotilanteissa Uudellamaalla

Uudenmaan Vuoto ja Saneeraus Oy auttaa vesivahingon tai putkivuodon sattuessa koko Uudenmaan alueella. Tarjoamme LVI-osaamista vuosien kokemuksella ja pääsemme ongelmatilanteessa paikalle nopeasti. Ota yhteyttä, kun vesivahinko sattuu tai putki vuotaa!

Putkivuotojen nopea korjaus

Vuotaako putki? Ei hätää! Me autamme putkivuodon sattuessa. Korjaamme vuotavat putket ripeästi ja tehokkaasti. Putkivuoto on yksi yleisimmistä vesivahingon aiheuttajista omakotitaloissa. Se kastelee rakenteet aiheuttaen samalla vahinkoa kiinteistölle. Jos epäilet putkivuotoa, ota yhteyttä meihin!

Vesivahinko tekee tuhoa kiinteistöön

Vesivahinko johtuu yleisimmin putkivuodosta, kattovuodosta tai viemäritulvasta, ja sen sattuessa on reagoitava nopeasti. Vesivahinko voi aiheuttaa vakavia vaurioita kiinteistön rakenteisiin ja sen korjaamiseen tarvitaan osaava ammattilainen. Uudenmaan Vuoto ja Saneeraus Oy saapuu paikalle nopeasti ja hoitaa vesivahinkotilanteen kokemuksen tuomalla varmuudella!

Ehkäise vesivahinko putkiremontilla

Helpoin tapa ehkäistä vesivahinko ja putkivuoto on teettää putkiremontti ajoissa. Putkiremontti saattaa olla ajankohtainen 25-50 vuotta vanhan putkiston kohdalle. Uudenmaan Vuoto ja Saneeraus Oy tarjoaa myös putkiremontit ja -saneeraukset ammattitaidolla - lue lisää palvelusta!