Kaipaatko apua putkitöissä?

Kerro, minkälaista LVI-palvelua olet vailla ja me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Kerro meistä kavereillesi

Putkiremontit kokemuksella Uudellamaalla

Uudenmaan Vuoto ja Saneeraus Oy on kokenut LVI-alan ammattilainen, joka urakoi putkiremontit koko Uudenmaan alueella. Remontoimme kiinteistöjen putket kokemuksen tuomalla varmuudella ja aikataulujen mukaisesti.

Putkiremontti on vaativa työ ja sen toteuttamiseen tarvitaan taitava LVI-alan osaaja. Uudenmaan Vuoto ja Saneeraus Oy on urakoinut vuodesta 2011 asti ja tuntee LVI-alan kuin omat taskunsa. Putket remontoidaan ammattitaidolla ja aina aikataulussa.

Milloin putkiremontti kannattaa tehdä?

Putkiston ikä ei yksin kerro, milloin putkiremontti on ajankohtainen. Putkien remontoiminen saattaa olla tarpeellista 25-50 vuotta vanhan putkiston kohdalla. Vuosien 1960-1980 välillä rakennetut talot ovat suurimmassa riskiryhmässä.

Remontoi putket ajoissa

Putkivuoto on yleinen syy vesivahinkoihin, mutta se voidaan välttää ajallaan suoritetulla putkiremontilla. Lue lisää vesivahingoista ja putkivuodoista!

Pyydä tarjous putkiremontista

Uudenmaan Vuoto ja Saneeraus Oy remontoi ja saneeraa putket kokemuksella koko Uudenmaan alueella. Kun koet putkiremontin olevan ajankohtainen, ota yhteyttä ja pyydä tarjous!