Rullakuja 9 F 01450 Vantaa  -  045 802 0475

uudenmaan vuoto ja saneeraus oy

Kokenutta palvelua ja ripeää reagointia ongelmatilanteissa!

Kaipaatko apua putkitöissä?

Kerro, minkälaista LVI-palvelua olet vailla ja me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Uudenmaan Vuoto ja Saneeraus Oy
Rullakuja 9 F
01450 Vantaa

Y-tunnus: 24243904
Puh: +358447268836

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Uudenmaan Vuoto ja Saneeraus Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

LVI-palvelut koko Uudenmaan alueella myös nopealla aikataululla

Täyden palvelun LVI-liikkeemme vahvuus on kyky toimia nopeasti ongelmatilanteissa. Uudenmaan Vuoto ja Saneeraus Oy tulee paikalle nopeasti Uudenmaan alueella ja korjaa ongelmat tehokkaasti. Ota yhteyttä, kun tarvitset apua LVI-palveluissa!

Lue lisää

Putkityöt ripeästi ja kokemuksella Uudellamaalla

Uudenmaan Vuoto ja Saneeraus Oy tarjoaa putkityöt koko Uudenmaan alueella - ongelmatilanteen sattuessa myös kiireisellä aikataululla. Palvelemme kaikissa LVI-alan töissä kokemuksen tuomalla varmuudella ja olemme apunasi myös vesivahinkojen ja putkivuotojen sattuessa. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä!

LVI-alan osaamista perheyritykseltä

Uudenmaan Vuoto ja Saneeraus Oy on kahden rautaisen ammattilaisen vuonna 2011 perustama putkiliike ja perheyritys. Yrityksessä työskentelevät isä ja poika, joilta hoituvat erilaiset putkityöt käden käänteessä. Isä eli yrityksen vanhempi asentaja on toiminut alalla jo vuodesta 1978 lähtien, eikä kokemusta tai osaamista siis puutu. Lue lisää palveluistamme!

Palvelut:

Vahvuutena nopea reagointi

Yrityksemme vahvuutena on nopea reagointi äkillisiin ongelmatilanteisiin, kuten vesivahinkoihin ja putkivuotoihin. Putkivuoto aiheuttaa helposti isojakin kosteusvaurioita ja niiden korjaamiseen vaaditaan vankkaa osaamista sekä nopeaa toimintaa. Ongelmatilanteessa saavumme paikalle aikailematta Uudellamaalla ja hoidamme putkityöt tehokkaasti. Lue lisää vesivahingoista!

Tilaa putkityöt perheyritykseltä

Kun olet LVI-palveluita vailla tai kiinteistössäsi on sattunut vesivahinko, kannattaa tilata asialle kokenut ja osaava ammattilainen. Meiltä saat LVI-palvelut ammattitaidolla ja aikailematta. Tilaa putkityöt Uudenmaan alueella Uudenmaan Vuoto ja Saneeraus Oy:ltä!

Yhteystiedot

Uudenmaan Vuoto ja Saneeraus Oy

Rullakuja 9 F

01450 Vantaa