Rullakuja 9 F 01450 Vantaa  -  045 802 0475

uudenmaan vuoto ja saneeraus oy

Putkiremontit kokemuksella Uudellamaalla

Uudenmaan Vuoto ja Saneeraus Oy on kokenut LVI-alan ammattilainen, joka urakoi putkiremontit koko Uudenmaan alueella. Remontoimme kiinteistöjen putket kokemuksen tuomalla varmuudella ja aikataulujen mukaisesti.

Putkiremontti on vaativa työ ja sen toteuttamiseen tarvitaan taitava LVI-alan osaaja. Uudenmaan Vuoto ja Saneeraus Oy on urakoinut vuodesta 2011 asti ja tuntee LVI-alan kuin omat taskunsa. Putket remontoidaan ammattitaidolla ja aina aikataulussa.

Milloin putkiremontti kannattaa tehdä?

Putkiston ikä ei yksin kerro, milloin putkiremontti on ajankohtainen. Putkien remontoiminen saattaa olla tarpeellista 25-50 vuotta vanhan putkiston kohdalla. Vuosien 1960-1980 välillä rakennetut talot ovat suurimmassa riskiryhmässä.

Remontoi putket ajoissa

Putkivuoto on yleinen syy vesivahinkoihin, mutta se voidaan välttää ajallaan suoritetulla putkiremontilla. Lue lisää vesivahingoista ja putkivuodoista!

Pyydä tarjous putkiremontista

Uudenmaan Vuoto ja Saneeraus Oy remontoi ja saneeraa putket kokemuksella koko Uudenmaan alueella. Kun koet putkiremontin olevan ajankohtainen, ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kaipaatko apua putkitöissä?

Kerro, minkälaista LVI-palvelua olet vailla ja me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Uudenmaan Vuoto ja Saneeraus Oy
Rullakuja 9 F
01450 Vantaa

Y-tunnus: 24243904
Puh: +358447268836

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Uudenmaan Vuoto ja Saneeraus Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa